Posted by: Tatilde on: 2008/10/02
Tatilin bol oldugu bir ülkede yaşıyoruz yılda resmi ve dini onlarca tatilimiz var. Ülkemizin birde tatile çok yatkın olmasından dolayı çok fazla tatil alternatifi var. Yaz dönemlerinde erken rezervasyon ile uygun fiyatlara Türkiye’nin en gözde tatil mekanlarında tatil yapıyoruz.
Yılda 2 bayramımız var ( Kurban Bayramı ve Ramazan Bayramı ) bu bayramlar her yıl daha da yaz aylarına dogru yaklaşıyor. İleri dönemlerde sanırım bayramlarımızı yazın tam ortasında yapacagız. Eskiden bayramlar tam kışın ortasında rasgelirdi bu sene sonbaharda yapmamıza ragmen havaların güzel olmasından dolayı yazn tatile gidemeyenler hemen bu fırsatı degerlendirdiler.
Ramazan bayramı geçti şu an 3. gününe giriyoruz ama önümüzde kurban bayramı var ve bu bayramda romantik bir tatil geçirmek isteyebilirsiniz. Sizlere tavsiyemiz her ne kadar kış dönemlerinde çok soguk olsada Kapadokya romantik tatilin merkezi konumunda. Bu merkeziyetligini havasından mı suyundan mı alıyor bilmiyoruz fakat gelen kişiler üzerinde nemin olmamasından ve misitik bir güç ortamına sahip olmasından dolayı duygu yogunlugu en üst derecede oluyor. Size en iyi tavsiyemiz kapadokya olacaktır romantik tatil merkezi olarak.

2009/01/10 at 3:05 am
Sitemiz Yenilenmiştir.