Özel Yazarlar Topluluğu

Yazar Forumları, kar amacı gütmeyen bir topluluk tarafından yönetilen bir bilgi alışveriş ortamıdır. Her yetenekten yazar ve şaire, çalışmalarını diğer yazar ve sanatçılarla paylaşma ve iletişim kurma konusunda sınırsız bir fırsat sağlıyoruz.

Alan adı, "Tahsise Kısıtlı Alan Adları(TAKIL)" listesindedir. Değerledirme için belge iletilmesi gerekmektedir.

Haberci

New member
Merhabalar,

Aklımdakileri yazabileceğim kendime özel bir sitesi açmaya karar verdim. Bende Metunic.com.tr adresine girdim ve domaini almak istedim. Fakat; "Alan adı, "Tahsise Kısıtlı Alan Adları(TAKIL)" listesindedir. Değerledirme için belge iletilmesi gerekmektedir." olarak uyarı vermektedir. Bu uyarı hakkında bilgisi olan var mı? İlgili domaini nasıl satın alabilirim?

Not : Değerledirme olarak otomatik yanlış yazılmış. O kısım muhtemelen "Değerlendirme" olarak yazılacaktı. Metunic tarafından yanlış yazılmıştır.

Teşekkür ederim.

Merhaba Haberci,

Yeni siteniz için tebrikler, açtığınız zaman bizimle paylaşırsanız ziyaret etmek isterim.

Satın almak istediğiniz domain TPE listesinde kayıtlı bir domain olabilir. Değil ise marka tescilini yaparak satın almayı deneyebilirsiniz.

İyi çalışmalar.