Özel Yazarlar Topluluğu

Yazar Forumları, kar amacı gütmeyen bir topluluk tarafından yönetilen bir bilgi alışveriş ortamıdır. Her yetenekten yazar ve şaire, çalışmalarını diğer yazar ve sanatçılarla paylaşma ve iletişim kurma konusunda sınırsız bir fırsat sağlıyoruz.

Merhaba

canvonnebi

Moderator
Yönetici

Adım Can!​

Alman Filolojisi son sınıf öğrencisiyim ve aynı zamanda bir gazetede editör olarak çalışıyorum. Edebiyatla özellikle kuramsal açıdan ilgileniyorum; ancak yazarlık, zihnimde hep özel bir yer tutmuştur. Şu an için herhangi bir eser kaleme almış değilim, ancak bu forumu keşfetmek benim için oldukça heyecan verici bir deneyim oldu.

Burada, geleceğin yazarlarıyla tanışma ve belki de ortak ilgi alanlarımızı paylaşma fırsatı bulabileceğime inanıyorum. Forumun henüz yeni açılmış olmasına rağmen, zamanla zengin bir topluluk haline geleceğini düşünüyorum. Şimdiden katkı sağlamayı ve birbirimizden ilham almayı dört gözle bekliyorum. İyi forumlar dilerim!​

• Like
Tepkiler: adwseo ve Haberci
Merhaba;
Memnun oldum Can bey, şöyle ki forum daha yeni sayılır, bir admin bir de ben varım. Amaç doğrultusunda forumu büyütmek niyetindeyiz ve sizin de katılımınız ilaç gibi geldi diyebilirim. Keyifli forumlar dilerim...

• Like
Tepkiler: Haberci
Bende memnun oldum Tuna! Kalıplar pek bana göre değil, o yüzden sadece "Can" diyebilirsin. Teşekkür ederim! :)

Merhaba Can,

Türkçe İnternet'in ciddi bir eksikliği olan "Yazar Topluluğu ve Paylaşım Ortamı" olmaması çok kıymetli alan adımız "Yeri.org" sitesini yazar topluluğu olarak şekillenmesini sağladı. Bu süreçte şu an aktif olarak siteyi ziyaret eden sanırım sadece üçümüz varız.

Yeri.org umarım bir misyonu üstlenir ve Yazarlık konusuna gönülden bağlı kişilere ulaşır.

Bende Türkçe edebiyatın gelişimi için böyle bir girişimi doğru buluyorum. Kim bilir belki de yeni bir edebi dönemi şekillendirir böyle bir site. :)

• Like
Tepkiler: Admin